Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové informace o sté epizodě!!!!!

21. 11. 2011

30. leden je den, který si všichni fanoušci Gossip Girl musí zakroužkovat v diáři! Už na začátku páté série nám došlo, že proběhne touto sérií i stý díl, který je právě naplánován na 30. ledna. A čím by se tak mohlo oslavit toto magické číslo?

Co takhle královskou svatbou? 

blair-waldorf-just-married_652x4261.jpg

Ale podle producentů to nebude jenom celé o svatbě ... Co všechno producenti sdělili?

Bude to největší epizoda: "Myslím, že to bude největší epizoda od pilotu," řekl Safran. "Pokud jste fanoušek tohoto seriálu a sledujete tento seriál už od začátku, budete za to odměněni!"

"Ale zároveň se budete cítit po tak dlouhé době, jako by jste něco prošvihli, ale snažíme se vše dohnat. Jsem na to velmi pyšný."

Název této epizody se bude jmenovat G.G. ... podle filmu Gigi.

Více převleků? Blake Lively (Serena), sdělila novinářům, že právě herci dokončili filmování velké taneční scény, "ve které jsou všichni oblečeni, tak, že to nejsou oni"

Fanoušci Chucka a Blair se rozradostní? Ed Westwick nebyl moc sdílný, ale řekl tohle: "Je to pro mě těžké spekulovat o stanoviska fanoušků ... ale nemyslím si, že by byli zklamaní, to zajisté."

Fanoušci Blair a Dana se rozradostní? Penn Badgley řekl o svatebním dnu, "Dan má hrát roli, která mu není podobná" ... a potom, co diváci zjistí, co to je, zalapí po dechu," řekl Penn

Šťastně až navěky? Blair běží ulicí by - by mohl být jenom sen ... ale ... "Svatba bude v této epizodě, ale více už o svatbě neřeknu," řekla Savage.

 

Otec nevěsty: John Shea, který hraje otce Blair, povede svoji seriálovou dceru uličkou. Co řekl na tuhle magickou scénu? "Když vidíte Blair ve svatebních šatech, je to jako kdybyste přestali dýchat. A když se blížíme k oltáři, je tu celé herecké osazenstvo, každý, kdo tam byl těch 5 let.

Nevěsta mluví: Leighton Meester sama prozradila něco o této epizodě a o svých milostných zájmech: "Blair je zasnoubená za prince, tak co může být lepší? Ale pak si uvědomí, že pohádka není na sto procent perfektní. Ona a Chuck mají svoje problémy a i když je milujeme spolu, tak myslím, že když byli od sebe, pomohlo to Blair vyrůst - a podivně i mě samotné to pomohlo. Jeden vztah, který bych si ráda zahrála je Blair a Dan - jenom tam upřímně, sobecky, protože miluju práci s Pennem."

Vemte si kapesníčky: Mark Piznarksi, který režíroval pilot a stou epizodu přiznal, že tam byly momenty, kterého ho rozbrečeli - "tato epizoda je úžasná."

Bude tady možná i šestá série: "Nikdo nám zatím neřekl, abychom to zabalili. Takže s pátou sérií nezacházíme jakoby byla poslední", řekl Safran.

 

Koukněte se do galerie na zbytek fotek, kde uvidíte i svatební šaty Blair. Sama osobně jsem na tuto epizodu velmi zvědavá ... jenom mě trochu zklamala jedna věc, když je Blair těhotná, tak kde má břicho? 

 

 

 


 

Náhledy fotografií ze složky SVATBA

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář